Airbnb Xidmətləri

Issy-les-Moulineaux ərazisində keyterinq

Airbnb-də yerli mütəxəssislər tərəfindən ev sahibliyi edilən unikal xidmətlər tapın.

Bütün keyterinq xidmətləri

Salma tərəfindən hazırlanmış müasir Aralıq dənizi təamları

Celine, Guerlain və Louis Vuitton markaları mənim katerinq xidmətimdən istifadə ediblər.

Fatiha Masası Bizim fusion mətbəximizi kəşf edin

La Table de Fatiha, bu: Fransız və Şərq mətbəxindən ilhamlanan reseptlər, təzə və mövsümi məhsullardan hazırlanmış orijinal mətbəx, fərdi yanaşma

Şef Nadiya Xemirin təqdim etdiyi şənliklər və ləzzətlər

LVMH, Chanel, Fun Radio və s. kimi gözəl evlər üçün təamlar hazırlayan şirkət...

Xüsusi hazırlanmış yemək

Menyunun dizaynından yeməklərin təqdimatına qədər, birlikdə zövqlərinizi, istəklərinizi və qəbulunuzun ruhunu əks etdirən bir mətbəx təsəvvür edirik.

Delphine tərəfindən hazırlanan kulinariya ləzzətləri

4 nəfərdən 150 nəfərə qədər qruplar üçün fransız-ara mətbəxindən yeməklər təklif edirəm.

TERREs Catering Flexitarien Paris

TERREs canlılara hörmət edən fransız sektorlarından heyvan mənşəli inqrediyentləri inteqrasiya edərkən orqanik bitki məhsullarını təşviq edərək qastronomiya və KSM öhdəliyini birləşdirir.

Kater Barmaqları Yeməkləri, tədbirlər üçün

İaşə xidməti, təzə və mövsümi məhsulları olan 100% ev mətbəxi imzalayıram: barmaq yeməyi, qabları paylaşmaq, qurman anları üçün hazır pozalar qutuları və zərif mənzərə

Əminə tərəfindən mövsümi kulinariya xidmətləri

Ev və tədbir meneceri kimi Lakost və Bonne Maman üçün yemək bişirdim.

Carla tərəfindən hazırlanmış fransız-braziliya fusion menyuları

Ulduzlu restoranlarda işimdən ilhamlanan mətbəx hazırlayıram.

Parisdən Şaiqona mövsümi kulinariya

Masama xoş gəlmisiniz, Paris və Şaiqon arasında mövsümi kulinariya səyahətini paylaşın: birlikdə zövq almaq üçün Franko-Vyetnam təamları ilə dolu səxavətli, canlı süfrə.

Ekspert keyterinq xidməti ilə qonaqlamanızın keyfiyyətini artırın

Yerli peşəkarlar

Ləzzətli keyterinq xidməti: qayğı ilə çatdırılma, istənilən tədbir üçün mükəmməldir

Keyfiyyətinə görə xüsusi olaraq seçilib

Hər bir aşpazın kulinariya təcrübəsi nəzərdən keçirilir

Davamlı mükəmməllik

Kulinariya sahəsində ən azı 2 il təcrübə