Aşpaz Fabio Simone ilə Siciliyanın ləzzəti
Zərif və cəlbedici kulinariya təcrübəsi vasitəsilə ən yaxşı Siciliyanı kəşf edin
Avtomatik tərcümə edilib
Kataniya ərazisində Aşpaz
Evinizdə təmin olunur
Siciliya bağının mahiyyəti
$88
Minimum bron məbləği: $349
Adanın bağından təzə tərəvəz və otların orijinal təamları
BAŞLANĞIC
Giarratana qırmızı soğan bişmiş sous videosu, keçi pendiri və reyhan ilə doldurulmuş,
çiyələk vinaigrette ilə xidmət göstərir
BİRİNCİ KURS
Balqabaq və Etna porcini göbələkləri ilə Karnaroli risotto,
camış mavi pendir sousu
ƏSAS KURS
Zəfəran sousu və xırtıldayan yabanı göyərti ilə qızardılmış mərcimək kruquet
DESERT
Şantilli krem və Etna ilə qısa şirniyyat
vəhşi çiyələk
Etna: Yer, Yanğın və Ət
$93
Minimum bron məbləği: $349
Səmimi və dərin təcrübə üçün Siciliya ürəyindən səyahət.
Ləzzət və ada kimliyi nağılı
BAŞLANĞIC
Siciliya skottona tartarı, Etna Porcini göbələyi, kaper meyvə və sarımsaq cücərtiləri ilə Cacio Cavallo pendiri crespella
BİRİNCİ KURS
Pomidorlu təzə paçeri makaron alla Norma
sous, qızardılmış badımcan və bişmiş duzlu
rikotta pendiri
ƏSAS KURS
Nebrodi dağlarından donuz tenderloin əmzikli
marsala şərab sousu və otları ilə
kartof
DESERT
Siciliya şirniyyatlarının dequstasiyası
Siciliya, Ada Dənizlə Görüşdüyü Yer
$105
Minimum bron məbləği: $349
Dənizin dadına baxın, Siciliyanı yaşayın, Aralıq dənizini hiss edin
BAŞLANĞIC
Yerli qırmızı tuna tartarı, qreypfrut, portağal və limonlu sitrus salatı,
avokado musu, qatıq sousu və cəfəri xlorofil
BİRİNCİ KURS
Rikotta və şamlı limonla dolu evdə hazırlanan makaron düymələri,
yerli qurnard balıq sousu və qızardılmış sarımsaq çörəkotu
ƏSAS KURS
Sitrus panzanella salatı ilə bişmiş en papillote günün tutulması
DESERT
Yanmış limon tozu ilə Siciliya limonlu muss
Təzə Makaron Bişirmə Dərsi
$117
Minimum bron məbləği: $291
Cəlbedici və orijinal dərsdə əl ilə hazırlanmış təzə makaron sənətini kəşf edin. Aşpaz Fabio Simonenin rəhbərliyi ilə mükəmməl xəmir yaratmaq, müxtəlif ənənəvi makaron formaları formalaşdırmaq və klassik italyan yeməkləri hazırlamaq üçün un və yumurta ilə işləməyi öyrənəcəksiniz. Ənənə və yaradıcılığı qarışdıran, süfrənizə həqiqi və qədim təamlar gətirən praktik və duyğu təcrübəsi. İtaliya kulinariya mədəniyyəti haqqında biliklərini dərinləşdirmək və dadlı, əyləncəli səyahətdən zövq almaq istəyənlər üçün mükəmməldir
Ləzzət İncəsənəti
$128
Minimum bron məbləği: $349
Qurman 5 kursu, ənənə və innovasiya təcrübəsi
AMUSE BOUCHE
Maye pizza hissi təcrübəsi
Qızardılmış çörək kremi, San Marzano tomat sousu, camış stracciatella pendiri
BAŞLANĞIC
Tuna mayonez sousu, kaper meyvələri ilə italyan üslubunda qızardılmış mal əti,
və eskarol
BİRİNCİ KURS
Evdə hazırlanan Bolonya Lasaqna, yaşlı Parmezan
pendir və zəfəran sousu
ƏSAS KURS
Qəhvə ilə bal və qara bibər şirəli mal əti
şirli körpə yerkökü və yabanı göyərti
DESERT
Zabaione & Tiramisù
Fərdiləşdirmək və ya dəyişikliklər etmək üçün Fabio adlı ev sahibinə mesaj göndərə bilərsiniz.
Kvalifikasiyalarım
16 illik təcrübə
Kulinariya texnikalarımı Nitsa və Monte Karlodakı Michelin-ulduzlu mətbəxlərində təkmilləşdirdim.
Şard iş təcrübəsi
Londonun "The Shard" restoranında işləmişəm və mətbəxdəki bacarıqlarımı təkmilləşdirmişəm.
Qonaqpərvərlik xidmətləri üzrə texnik
Qonaqpərvərlik Xidmətləri Texnikumu kimi diplom almışam.
Ödəmənizi qorumaq məqsədilə pul göndərmək və ev sahibləri ilə əlaqə saxlamaq üçün hər zaman Airbnb-dən istifadə edin.
İxtisaslaşdığım sahələr
1 rəydə aldığı reytinq: 5 ulduzdan 5.0
0/0 element göstərilir
Sizə gələcəyəm
Kataniya, Sirakuza və Taormina ərazisində qonaqların yanına gedirəm. Fərqli mövqedə bron etmək üçün mənə mesaj yaza bilərsiniz.
Bilməli olduqlarınız
Qonaq tələbləri
Yaşları 4 və daha çox olan qonaqlar gələ bilər.
Əlçatanlıq
Təfərrüatlar üçün ev sahibinizə mesaj göndərin. Ətraflı məlumat
Ləğvetmə siyasəti
Tam geri ödəniş üçün başlama vaxtından ən azı 3 gün əvvəl ləğv edin.
$117
Minimum bron məbləği: $291
Pulsuz ləğvetmə
Aşpazlar Airbnb-də keyfiyyət yoxlamasından keçirlər
Aşpazlar peşəkar təcrübəsi, yaradıcı menyular portfeli və mükəmməllik nüfuzuna görə qiymətləndirilirlər. Ətraflı məlumat
Problem var?






