Məşhur aşpaz Kits Rouds təqdim edir
Baş aşpaz Kits Rouds 2 dəfə Ceyms Börd mükafatına namizəd göstərilib. "Top Chef 9" şousu ilə tanınan mükafatlı aşpaz və kulinariya sənətkarı. Baş aşpaz Karolina sahilinin ləzzətlərini təqdim edərək unudulmaz yemək təcrübələri yaradır.
Avtomatik tərcümə edilib
Vilminqton ərazisində Aşpaz
Evinizdə təmin olunur
Qulla Qisi Təcrübəsi
$100 Qonaq başına $100
Minimum bron məbləği: $750
Aşpazın rəhbərliyi ilə Gulla Qiçi sahil ənənələrindən ilhamlanan dəniz məhsulları şam yeməyi: klassik yeməklər, yengəc pilafı, bamiyalı güveç, buğuda bişirilmiş krevet və s. Qida miqrasiyası və regional mədəniyyət haqqında maraqlı hekayə.
Baş aşpazların hazırladığı 4 növ vegetarian yeməyi
$100 Qonaq başına $100
Minimum bron məbləği: $750
Mövsümi, əllə seçilmiş yerli tərəvəzlərdən hazırlanmış, aşpazın hazırladığı çoxnövlü vegetarian menyusundan zövq alın. Zövqlü, düşünülmüş hazırlanmış yeməklər. Bütün pəhriz sorğularını da təmin edə bilərik. Veqan, qlütensiz və s. Belə tərəvəzləri heç vaxt yeməmisiniz... Əti belə unudacaqsınız.
6 növ küçə yeməyinin dequstasiyası
$105 Qonaq başına $105
Minimum bron məbləği: $750
Ceyms Bird tərəfindən namizəd göstərilən Şef Rouds müxtəlif ləzzətlərlə hazırlanmış Asiya menyusunu təqdim edir. 1. Limon otlu donuz əti ilə yay rulonları 2. Yengəc tortu.3.Somon kruito, 4. Donuz əti çörəyi.
5. Hoisin souslu barbekü qabırğası 6. Çurro ədviyyatlı Qızardılmış bananlar/ hindistan cevizi sousu
Yerli İstridyə Gecəsi
$125 Qonaq başına $125
Minimum bron məbləği: $750
Yerli mənşəli butik İstridyələr. Baş aşpaz seçilib. Hazırlıqlar arasında migoneete kərə yağı və xüsusi isti sousla yarım qabıqda çiy ət, həmçinin mənim şəxsi favoritim olan "Dirty South Oysters" (yarım qabıqda kələm, pimento pendiri və xırçıldayan bekonla üst-üstə yığılmış istiridyələr) də var. İstridyə sendviçlərindən də zövq alacağıq. Lou-Kantri ləzzətləri və bələdçili dequstasiya qeydləri. Əsl yerli yemək təcrübəsi.
Aşağı Ölkə Qaynatma və Dişləmələr
$135 Qonaq başına $135
Minimum bron məbləği: $750
Dəniz məhsullarından ibarət rahat qaynadılmış yeməyə krevet, molyusklar, şirin qarğıdalı, qırmızı kartof, hisə verilmiş kolbasa daxildir. Qrup yeməyi, canlı söhbət və rahat əyləncə üçün uyğundur. Kərə yağı, kokteyl və isti souslar daxildir. Əlavə ödənişlə Qar Yengəci ayaqları, Mavi Yengəclər və Lobster əlavə edə bilərik.
Klassik Steyk Yeməyi 2026
$150 Qonaq başına $150
Minimum bron məbləği: $750
Bu Steyk Təcrübəsi üçün yalnız ən yaxşı mal əti. Wilders Vaqyu slayderləri, yerli kahı salatı, Qovrulmuş Prime Filet Mignon, trüfel yağı ilə duz qabığına bürünmüş kartof ilə başlayın. Burre Rouge sousu ilə verilir. Əlavə ödənişlə yengeç tortu, omar quyruğu və ya böyük krevet əlavə edin. Bon Appetit!
Fərdiləşdirmək və ya dəyişikliklər etmək üçün Keith adlı ev sahibinə mesaj göndərə bilərsiniz.
Kvalifikasiyalarım
25 illik təcrübə
Baş aşpaz KİT Rouds, Catch restoranının və Tacklebox mətbəxinin və VOYCE Bistrosunun sahibi
Karyeranın seçilən cəhəti
Food Network-də nümayiş etdirilib, 2 dəfə Ceyms Börd finalçısı. Top Chef-in 9-cu Mövsümündə yarışdı.
Təhsil və təlim
CFCC və Öz-özünə öyrənmə, o, bacarıqlarını gözəl yemək mətbəxləri və təcrübə ilə təkmilləşdirdi
Ödəmənizi qorumaq məqsədilə pul göndərmək və ev sahibləri ilə əlaqə saxlamaq üçün hər zaman Airbnb-dən istifadə edin.
İxtisaslaşdığım sahələr
Sizə gələcəyəm
Vilminqton və Mertl Biç ərazisində qonaqların yanına gedirəm. Fərqli mövqedə bron etmək üçün mənə mesaj yaza bilərsiniz.
Məni aşağıdakı ünvanda da ziyarət edə bilərsiniz:
Wilmington, Şimali Karolina, 28401, Amerika Birləşmiş Ştatları
Bilməli olduqlarınız
Qonaq tələbləri
Yaşları 18 və daha çox olan qonaqlar gələ bilər.
Əlçatanlıq
Təfərrüatlar üçün ev sahibinizə mesaj göndərin. Ətraflı məlumat
Ləğvetmə siyasəti
Tam geri ödəniş üçün başlama vaxtından ən azı 3 gün əvvəl ləğv edin.
$158 Hər qonaq üçün $158 qiymətindən başlayaraq, əvvəlki qiymət $175 idi
Pulsuz ləğvetmə
Aşpazlar Airbnb-də keyfiyyət yoxlamasından keçirlər
Aşpazlar peşəkar təcrübəsi, yaradıcı menyular portfeli və mükəmməllik nüfuzuna görə qiymətləndirilirlər. Ətraflı məlumat
Problem var?







