Airbnb Xidmətləri

Chula Vista ərazisində aşpazlar

Airbnb-də yerli mütəxəssislər tərəfindən ev sahibliyi edilən unikal xidmətlər tapın.

Chula Vista ərazisində özəl aşpaz xidmətlərindən zövq alın

Aşpaz

İsrailin müasir Meksika mətbəxi

22 illik təcrübə Mən ənənəvi Meksika mətbəxi bişirərək böyümüş təcrübəli aşpaz və kulinariya məsləhətçisiyəm. Kulinariya bacarıqlarımı təkmilləşdirərək Le Kordon Bleu Las-Veqasda təhsil almışam. Menyuları təkmilləşdirərək və mətbəxləri asanlaşdıraraq restoranlara yardım edən ölkəni gəzmişəm.

Aşpaz

Mixail tərəfindən qış üçün cənuba doğru

10 illik təcrübə Cənubi, Karib və Yapon fyujn mətbəxlərinə yaradıcılıq və dərin sevgi gətirirəm. Qida təhlükəsizliyi və keyfiyyətini təmin edən ServSafe Meneceri sertifikatı almışam. Unudulmaz yeməklər hazırlayan 90 Günlük Fiancé cütlüyü üçün şəxsi aşpaz kimi fəaliyyət göstərdim.

Aşpaz

Mələk tərəfindən Baja-Aralıq dənizi mətbəxi

10 illik təcrübəm Bleu Boheme və Wormwood kimi məşhur yerlərdə praktiki təcrübəm var. Geniş miqyaslı iaşədə başladım və fransız və Baja-Aralıq dənizi mətbəxlərində inkişaf etdim. Uormvudun "2022-ci ilin ən yaxşı yeni restoranı" nı qazanan komandanın bir hissəsi idim.

Aşpaz

Rəşad Baş Aşpaz tərəfindən Cənub Komfortu

10 illik təcrübə: The Blu Cabana Cigar and Wine Bar-da mətbəxə rəhbərlik edirəm və yüksək keyfiyyətli yeməklər təklif edirəm. Karyeramda baş aşpaz olmaq üçün avtobus oğlanından təlim keçdim. Reseptlər yaratmaqdan və xidmət və xüsusi tədbirlər üçün yemək hazırlamaqdan zövq alıram.

Aşpaz

Hektorun Latın Amerikası təamları

9 illik təcrübə Mən Cənubi Amerika mətbəxində geniş təcrübəsi olan Meksika-Ekvadorlu aşpazam. Fransız mətbəxi təlimatı ilə dünya səviyyəli kulinariya kollecində təlim keçdim. Meksika və Baja Kaliforniyada icraçı aşpaz və ortaq restoran kimi çalışmışam.

Aşpaz

Rodolfo tərəfindən VIP yemək

20 illik təcrübə açdığım restoranlarda kömək etdim və əsas qida xidməti brendləri və 5 ulduzlu otellər üçün çalışdım. 2005-ci ildə bitirmişəm və icraçı aşpazla işləyirəm. Mişel Obama, idman əfsanələri və MLB komandaları üçün yemək bişirmək şərəfinə nail olmuşam.

Bütün aşpaz xidmətləri

Emiliano tərəfindən alovlandırılmış Argentina mətbəxi

Mən baş aşpaz Emilianoyam — Argentinada doğulmuş, indi isə San-Dieqoda yaşayan kulinariya köçəri. Argentinanın intuisiya, səbir və hörmətə köklənmiş od bişirilmiş ənənəsi olan asado sənətinə yiyələnməklə illər keçirmişəm. Yolum məni Braziliyada restoran işlətməyə, ABŞ-da mətbəxlərdə işləməyə və Cənub-Şərqi Asiyanın cəsarətli, canlı təamlarını araşdırmağa vadar etdi. Bu qlobal səyahətlər rustik, duyğulu aşpazlıq üslubumu formalaşdırdı. İndi ləzzət, yanğın və hekayə vasitəsilə insanları birləşdirən batırıcı, açıq yanan yeməklər yaradıram. Qısa qabırğaları yavaş atmağımdan və ya parıltılı qığılcımların üstündə toyuq asmağımdan asılı olmayaraq, hər bir toplantıya ənənə, atmosfer və enerji gətirirəm. Biz odda oturub yemək paylaşarkən sadəcə yemək yemirik — son dişləmədən sonra uzun müddət uzanan bir yaddaş, əlaqə anı yaradırıq.

Daniella tərəfindən sensorla idarə olunan ayrıca yemək

20 illik təcrübə Mən unikal kulinariya təcrübələri yaradan aşpaz, somelye və vizual sənətçiyəm. Kulinariya sənətini öyrəndim, Biko və Rústico-da işlədim və nənəmin mətbəxində öyrəndim. Ən Yaxşı Baja Şam Yeməyini (San-Dieqo Jurnalı) və 1-ci yeri Ceviche Master of California qazandım.

Fransuaza tərəfindən təzə fyujn tarifi

20 illik təcrübə villalarda və yaxtalarda gözəl yemək sahəsində çalışmış aşpazdır. O, Gambero Rosso Italia-da təlim keçib. O, səyahət aşpazı olarkən müxtəlif ölkələrin mətbəxləri haqqında da məlumat əldə edib.

Aşpaz Toco tərəfindən mükafata layiq görülmüş təamlar

15 illik təcrübə Mən istirahət, toy və şəxsi tədbirlər üçün fərdiləşdirilmiş kulinariya təcrübələri hazırlayıram. Braziliyanın Kuritiba şəhərindəki Avropa Mərkəzi Kulinariya Məktəbində təhsil almışam. 2008-ci ildə ilk restoranımı açdım və Braziliya mətbəxi üzrə böyük milli mükafata layiq görüldüm.

Özəl aşpazlardan mükəmməl yeməklər

Yerli peşəkarlar

İştahanızı doyurun: şəxsi aşpaz və ya xüsusi keyterinq xidmətləri sifariş edin

Keyfiyyətinə görə xüsusi olaraq seçilib

Hər bir aşpazın kulinariya təcrübəsi nəzərdən keçirilir

Davamlı mükəmməllik

Kulinariya sahəsində ən azı 2 il təcrübə