Airbnb Xidmətləri

Coronado ərazisində aşpazlar

Airbnb-də yerli mütəxəssislər tərəfindən ev sahibliyi edilən unikal xidmətlər tapın.

Coronado ərazisində özəl aşpaz xidmətlərindən zövq alın

Aşpaz

Daniella tərəfindən sensorla idarə olunan ayrıca yemək

20 illik təcrübə Mən unikal kulinariya təcrübələri yaradan aşpaz, somelye və vizual sənətçiyəm. Kulinariya sənətini öyrəndim, Biko və Rústico-da işlədim və nənəmin mətbəxində öyrəndim. Ən Yaxşı Baja Şam Yeməyini (San-Dieqo Jurnalı) və 1-ci yeri Ceviche Master of California qazandım.

Aşpaz

İsrailin müasir Meksika mətbəxi

22 illik təcrübə Mən ənənəvi Meksika mətbəxi bişirərək böyümüş təcrübəli aşpaz və kulinariya məsləhətçisiyəm. Kulinariya bacarıqlarımı təkmilləşdirərək Le Kordon Bleu Las-Veqasda təhsil almışam. Menyuları təkmilləşdirərək və mətbəxləri asanlaşdıraraq restoranlara yardım edən ölkəni gəzmişəm.

Aşpaz

Aşpaz Toco tərəfindən mükafata layiq görülmüş təamlar

15 illik təcrübə Mən istirahət, toy və şəxsi tədbirlər üçün fərdiləşdirilmiş kulinariya təcrübələri hazırlayıram. Braziliyanın Kuritiba şəhərindəki Avropa Mərkəzi Kulinariya Məktəbində təhsil almışam. 2008-ci ildə ilk restoranımı açdım və Braziliya mətbəxi üzrə böyük milli mükafata layiq görüldüm.

Aşpaz

Mələk tərəfindən Baja-Aralıq dənizi

10 illik təcrübəm Bleu Boheme və Wormwood kimi məşhur yerlərdə praktiki təcrübəm var. Geniş miqyaslı iaşədə başladım və fransız və Baja-Aralıq dənizi mətbəxlərində inkişaf etdim. Uormvudun "2022-ci ilin ən yaxşı yeni restoranı" nı qazanan komandanın bir hissəsi idim.

Aşpaz

Hektorun Latın Amerikası təamları

9 illik təcrübə Mən Cənubi Amerika mətbəxində geniş təcrübəsi olan Meksika-Ekvadorlu aşpazam. Fransız mətbəxi təlimatı ilə dünya səviyyəli kulinariya kollecində təlim keçdim. Meksika və Baja Kaliforniyada icraçı aşpaz və ortaq restoran kimi çalışmışam.

Aşpaz

Maksimilian tərəfindən Aralıq dənizi bayramı

Aşpaz Maksın kulinariya səyahəti Bostonun mərkəzində başladı və o, Nana Karmella və Ata Domenikin Siciliya mətbəxindən ilham aldı. Onun peşəkar təcrübəsi 14 yaşından başlayıb, yerli balıq bazarında və ailəsinin italyan delisində işləyib. Kulinariya təcrübəsini genişləndirmək istəyən aşpaz Maks 1998-ci ildə San-Fransisko Körfəz Bölgəsinə köçüb. 23 yaşına qədər o, Berklidəki Claremont Resort-da yeni Amerika pirinçini açaraq ilk Aşpaz De Cuisine mövqeyini təmin etdi. Cəmi iki il sonra o, ilk İcraçı Aşpaz rolunu qəbul etdi və son 20 il ərzində mətbəxlərə rəhbərlik etməyə davam etdi. Hazırda baş aşpaz Maks diqqəti San-Dieqo Dairəsində şəxsi və şəxsi yeməklərə yönəldir.

Özəl aşpazlardan mükəmməl yeməklər

Yerli peşəkarlar

İştahanızı doyurun: şəxsi aşpaz və ya xüsusi keyterinq xidmətləri sifariş edin

Keyfiyyətinə görə xüsusi olaraq seçilib

Hər bir aşpazın kulinariya təcrübəsi nəzərdən keçirilir

Davamlı mükəmməllik

Kulinariya sahəsində ən azı 2 il təcrübə