Airbnb Xidmətləri

Fort Lauderdale ərazisində aşpazlar

Airbnb-də yerli mütəxəssislər tərəfindən ev sahibliyi edilən unikal xidmətlər tapın.

Fort Lauderdale ərazisində özəl aşpaz xidmətlərindən zövq alın

Aşpaz

Casper tərəfindən mədəniyyətli kulinariya

Çoxsaylı 4-diamond kurortlarında, Formula 1 VIP-də və Rolling Loud Sahibləri Qutusunda çalışdığım 12 illik təcrübə. Braziliyada Ceyms Royal Palm, Thompson Resorts və Coco Bambu-da işləmişəm. Qida Şəbəkəsi yarışması şousunda "Qida Döyüşü" ndə ikinci yer tutdum.

Aşpaz

Entoninin incə dişləmələri

25 illik təcrübəm var. Korporativ iaşə sahəsində əhəmiyyətli təcrübəm var. Le Cordon Bleu universitetini fərqlənmə diplomu ilə bitirmişəm. Cənubi Floridada korporativ tədbirlər, brendlər və şənliklər təşkil edirəm.

Aşpaz

Polun Aralıq dənizi mətbəxi

20 illik təcrübə Dadlı yeməklər yaratmaq həvəsi olan peşəkar aşpazam. Rod-Aylenddəki Conson və Uels Universitetində kulinariya sənəti üzrə təhsil almışam. Məşhurlar, idmançılar və keçmiş prezidentlər üçün yemək bişirmişəm.

Aşpaz

Adrian tərəfindən eksklüziv beynəlxalq mətbəx

15 illik təcrübə lüks yaxtalarda və korporativ tədbirlərdə müstəsna yemək təcrübələri yaradıram. Meksikanın Puebla şəhərindəki İsveçrə Kulinariya İncəsənəti və Qonaqpərvərlik İnstitutunda təhsil almışam. Fransada lüks yemək təcrübələri yaratmaq üçün qapıları açan bir mövsümü tamamladım.

Aşpaz

Katlin tərəfindən sağlamlıqla idarə olunan dünya mətbəxi

8 illik təcrübəm həm bədəni, həm də ruhu qidalandıran sağlam yeməklər təqdim etməyə fokuslanan aşpazam. Şeridan Texniki Kollecini kulinariya təliminə yönəltməklə bitirmişəm. Yemək menyusu yaratmaq üçün aşpazlardan ibarət komanda yaratdım və onlara rəhbərlik edirəm.

Aşpaz

Dana tərəfindən ailəvi yemək

12 illik təcrübə kazino mətbəxləri, lüks kondominiumlar və şəxsi evlərdən zəngin təcrübə gətirirəm. Fort-Loderdeyl İncəsənət İnstitutunda aşpazlıq ixtisası üzrə təhsil almışam. Cənubi Floridada peşəkar mətbəxlərdə çalışmışam.

Bütün aşpaz xidmətləri

Andresin qlobal mətbəxi

Keyfiyyətli inqrediyentlərə və təqdimata diqqət yetirərək ənənəvi təcrübəni yaradıcılıqla qarışdırıram. Mükəmməllik və yeniliklərə həsr etməyim məni kulinariyada hörmətli ad kimi qəbul edir. Mayami və Nyu-Yorkda məşhurlar və ən yaxşı restoranlarda işləmişəm.

Emilio tərəfindən əsl italyan yeməyi

12 illik təcrübə İtalyan mətbəxinə həvəsi olan və yemək vasitəsilə sevgini ifadə edən aşpazam. Universidad Iberoamericana-da qastronomiya üzrə təhsil almışam və makaron hazırlıqları üzrə ixtisaslaşmışam. Kruiz xətlərində və ən yaxşı restoranlarda bişirmişəm.

Nikolasın qlobal fyujn yeməyi

15 illik təcrübə Mən ləzzətli yeməklərin unikal çoxmədəniyyətli aşpazlıq üslubunu hazırlamışam. Bacarıqlarımı təkmilləşdirərək ailəmdəki aşpazların nəsillərindən öyrəndim. South Beach Food and Wine Festivalında kulinariya komandası ilə 10 000-dən çox qonağa xidmət göstərdim.

Sem tərəfindən Siciliya şərab cütlüyü

30 illik təcrübə Üç onillik ərzində məşhur aşpaz kimi bacarıqlarımı doğrultdum. İtaliyada taxta toxunma mətbəxi və Kalabriyada şəxsi aşpaz kimi təlim keçmişəm. Chopped-in finalçısı olmuşam və Beat Bobby Flay və Fire Masters-də görünmüşəm.

Gordon Ramsay's Nxt Lvl Chef s1-dən baş aşpaz Steele

12 illik təcrübəni məşhurlar, peşəkar idmançılar və ən yaxşı baş icraçı direktorlar da daxil olmaqla yüksək gəlirli müştərilərlə təmin edirəm. ServSafe qida ilə işləmə sertifikatına sahibəm və qidalanma üzrə təlim almışam. Mən White Gold Seasoning şirkətinin və Çe İaşə şirkətinin sahibiyəm.

Yanivin Aralıq dənizi təamları

20 illik təcrübə restoran sahibi, məşhur aşpaz və Aralıq dənizi ədviyyat bilicisiyəm. Mayami Kulinariya İnstitutunda təhsil almışam və Mayamidə Aralıq dənizi restoranı olan Jaffa restoranına sahibəm. Ədviyyat bələdçisi olan Ədviyyatlı Mətbəximin müəllifi oldum və Netflix-in ən yaxşı solaxaylarını qazandım.

Özəl aşpazlardan mükəmməl yeməklər

Yerli peşəkarlar

İştahanızı doyurun: şəxsi aşpaz və ya xüsusi keyterinq xidmətləri sifariş edin

Keyfiyyətinə görə xüsusi olaraq seçilib

Hər bir aşpazın kulinariya təcrübəsi nəzərdən keçirilir

Davamlı mükəmməllik

Kulinariya sahəsində ən azı 2 il təcrübə