Airbnb Xidmətləri

Charleston ərazisində aşpazlar

Airbnb-də yerli mütəxəssislər tərəfindən ev sahibliyi edilən unikal xidmətlər tapın.

Charleston ərazisində özəl aşpaz xidmətlərindən zövq alın

Aşpaz

Çay şənlikləri və iaşə

28 illik təcrübə Ərim və mən böyük və kiçik hadisələri əhatə edən 26 İlahiyə sahibik və fəaliyyət göstəririk. Conson və Uels Universitetini və Şotland Kulinariya İnstitutunu bitirmişəm. The Sanctuary və The Charleston Place-də kulinariya bacarıqlarımı qiymətləndirdim.

Aşpaz

Reqqi tərəfindən təcili yeməklər

10 illik təcrübə kulinariya səyahətimə 14 yaşımda başlamışam, arxa həyətdəki barbekülərdən gözəl yemək yeməyə qədər olan təcrübə. Ən yaxşı aşpazlar altında təlim keçmişəm və 4 ildən çoxdur ki, fermadan masaya qədər biznes qurmuşam. Deyv Şappel, Kris Rok və Sion Uilyams üçün yemək bişirmişəm.

Aşpaz

Çarlstondan üstün ayrıca yemək təcrübəsi

23 illik təcrübə üzrə müxtəlif parametrlərdə sous aşpazı, icraçı iaşə aşpazı və exec-chef kimi fəaliyyət göstərmişəm. Cənubi Karolinadakı Çarlston Kulinariya İnstitutunda aşpazlıq dərəcəm var. Krevet və qrim yeməyim Çikaqo Tribunanın Ən Yaxşı 100 We Ate siyahısında idi.

Aşpaz

Devin tərəfindən müasir bistro

Salam, mən Kiməm və Qida Yanğını + Bıçaqları ilə köməkçinizəm. Rezervasiyanızı qurmağa kömək edə və bron etdikdən sonra sizi baş aşpaz Devin ilə əlaqələndirə bilərəm. Həmişə hər hansı sualınız olarsa, çəkinmədən soruşun. Aşpaz Devin Çarlston/Summervil bölgəsində ən yaxşı mətbəxləri idarə edib. O, dövlətdaxili canlı yanğın bişirmə yarışması olan Miras Yanğın Turunda ilk 5-likdə yerləşdirildi. O, Auguste Escoffier Kulinariya İncəsənət Məktəbindən Kulinariya İncəsənəti üzrə Tətbiqi Elmlər (AAS) üzrə dosentdir.

Aşpaz

Keti tərəfindən yemək

16 illik təcrübə o, şirniyyat aşpazı da daxil olmaqla hər bir vəzifəni peşəkar mətbəxdə işləyib. O, Şotland Kulinariya İnstitutunda təhsil alıb və kulinariya sənəti üzrə dosent dərəcəsi alıb. O, həmçinin Aspen Qida və Şərab Festivalında və Ceyms Saqqal Evində yemək bişirib.

Aşpaz

Aşpaz Con DiLeo tərəfindən sifarişli Yemək

30 illik təcrübəm var. Klassik fransız təlimim və italyan irsimlə dərin əlaqəm var. Amerikanın Kulinariya İnstitutunda təhsil almışam və aşpaz Kristian Deluvrierin rəhbərliyi altında təhsil almışam. Nyu-York, Nantuket, Key Uest və Moskvada restoran və otellər açmışam.

Özəl aşpazlardan mükəmməl yeməklər

Yerli peşəkarlar

İştahanızı doyurun: şəxsi aşpaz və ya xüsusi keyterinq xidmətləri sifariş edin

Keyfiyyətinə görə xüsusi olaraq seçilib

Hər bir aşpazın kulinariya təcrübəsi nəzərdən keçirilir

Davamlı mükəmməllik

Kulinariya sahəsində ən azı 2 il təcrübə

Digər xidmətləri araşdırın