
Airbnb Xidmətləri
El Cajon ərazisində aşpazlar
Airbnb-də yerli mütəxəssislər tərəfindən ev sahibliyi edilən unikal xidmətlər tapın.
El Cajon ərazisində özəl aşpaz xidmətlərindən zövq alın

Aşpaz
Daniella tərəfindən sensorla idarə olunan ayrıca yemək
20 illik təcrübə Mən unikal kulinariya təcrübələri yaradan aşpaz, somelye və vizual sənətçiyəm. Kulinariya sənətini öyrəndim, Biko və Rústico-da işlədim və nənəmin mətbəxində öyrəndim. Ən Yaxşı Baja Şam Yeməyini (San-Dieqo Jurnalı) və 1-ci yeri Ceviche Master of California qazandım.

Aşpaz
İsrailin müasir Meksika mətbəxi
22 illik təcrübə Mən ənənəvi Meksika mətbəxi bişirərək böyümüş təcrübəli aşpaz və kulinariya məsləhətçisiyəm. Kulinariya bacarıqlarımı təkmilləşdirərək Le Kordon Bleu Las-Veqasda təhsil almışam. Menyuları təkmilləşdirərək və mətbəxləri asanlaşdıraraq restoranlara yardım edən ölkəni gəzmişəm.

Aşpaz
Aşpaz Toco tərəfindən mükafata layiq görülmüş təamlar
15 illik təcrübə Mən istirahət, toy və şəxsi tədbirlər üçün fərdiləşdirilmiş kulinariya təcrübələri hazırlayıram. Braziliyanın Kuritiba şəhərindəki Avropa Mərkəzi Kulinariya Məktəbində təhsil almışam. 2008-ci ildə ilk restoranımı açdım və Braziliya mətbəxi üzrə böyük milli mükafata layiq görüldüm.

Aşpaz
Mələk tərəfindən Baja-Aralıq dənizi
10 illik təcrübəm Bleu Boheme və Wormwood kimi məşhur yerlərdə praktiki təcrübəm var. Geniş miqyaslı iaşədə başladım və fransız və Baja-Aralıq dənizi mətbəxlərində inkişaf etdim. Uormvudun "2022-ci ilin ən yaxşı yeni restoranı" nı qazanan komandanın bir hissəsi idim.

Aşpaz
Hektorun Latın Amerikası təamları
9 illik təcrübə Mən Cənubi Amerika mətbəxində geniş təcrübəsi olan Meksika-Ekvadorlu aşpazam. Fransız mətbəxi təlimatı ilə dünya səviyyəli kulinariya kollecində təlim keçdim. Meksika və Baja Kaliforniyada icraçı aşpaz və ortaq restoran kimi çalışmışam.

Aşpaz
Maksimilian tərəfindən Aralıq dənizi bayramı
Aşpaz Maksın kulinariya səyahəti Bostonun mərkəzində başladı və o, Nana Karmella və Ata Domenikin Siciliya mətbəxindən ilham aldı. Onun peşəkar təcrübəsi 14 yaşından başlayıb, yerli balıq bazarında və ailəsinin italyan delisində işləyib. Kulinariya təcrübəsini genişləndirmək istəyən aşpaz Maks 1998-ci ildə San-Fransisko Körfəz Bölgəsinə köçüb. 23 yaşına qədər o, Berklidəki Claremont Resort-da yeni Amerika pirinçini açaraq ilk Aşpaz De Cuisine mövqeyini təmin etdi. Cəmi iki il sonra o, ilk İcraçı Aşpaz rolunu qəbul etdi və son 20 il ərzində mətbəxlərə rəhbərlik etməyə davam etdi. Hazırda baş aşpaz Maks diqqəti San-Dieqo Dairəsində şəxsi və şəxsi yeməklərə yönəldir.
Özəl aşpazlardan mükəmməl yeməklər
Yerli peşəkarlar
İştahanızı doyurun: şəxsi aşpaz və ya xüsusi keyterinq xidmətləri sifariş edin
Keyfiyyətinə görə xüsusi olaraq seçilib
Hər bir aşpazın kulinariya təcrübəsi nəzərdən keçirilir
Davamlı mükəmməllik
Kulinariya sahəsində ən azı 2 il təcrübə
El Cajon ərazisində digər xidmətləri araşdırın
Digər xidmətləri araşdırın
- Özəl aşpazlar Los-Anceles
- Özəl aşpazlar Stanton
- Özəl aşpazlar Las-Veqas
- Özəl aşpazlar San Diego
- Özəl aşpazlar Phoenix
- Spa proseduru Palm Springs
- Özəl aşpazlar Scottsdale
- Fotoqraflar Henderson
- Fotoqraflar Anaheim
- Özəl aşpazlar Santa Monica
- Spa proseduru Joshua Tree
- Fotoqraflar Santa Barbara
- Fotoqraflar Paradise
- Özəl aşpazlar Beverli-Hillz
- Özəl aşpazlar Newport Beach
- Özəl aşpazlar Long Beach
- Özəl aşpazlar Qərbi Hollivud
- Özəl aşpazlar Indio
- Fərdi məşqçilər Los-Anceles
- Keyterinq Stanton
- Makiyaj Las-Veqas
- Fotoqraflar San Diego
- Fotoqraflar Phoenix
- Fotoqraflar Palm Springs