Airbnb Xidmətləri

Paris ərazisində aşpazlar

Airbnb-də yerli mütəxəssislər tərəfindən ev sahibliyi edilən unikal xidmətlər tapın.

Bütün aşpaz xidmətləri

Albertin fransız kulinariya emalatxanaları

Kollektiv mətbəxi, tədbir, təlim, komanda qurma, paylaşma.

Anayelin bitki mənşəli yeməkləri

Bitki mətbəxi, dünyanın ləzzətləri, orqanik, yerli mövsümi inqrediyentlər.

Mövsümi menyu: qış imzası, aşpaz Neraudeau

Valentin Neraudeau, Mişel Qerar ilə birlikdə çalışmış, "Ailə bağçasından müstəsna masalara" kitabının müəllifi. Zövqünüzə və allergiyalarınıza uyğunlaşdırıla bilən mövsümi kulinariya yaradıcılığı.

Stanislas tərəfindən kreativ masalar

Bu yaxınlarda La Table de Cybèle-də bütün dünyada və daha çox işləmişəm.

Şəxsi aşpaz isda

Qonaqlarıma ən yaxşı təcrübəni yaşatmaq və mövsümi məhsullarla hazırladığım əsərlərimi təqdim etmək istəyirəm.

Faustine tərəfindən yaradıcı menyular

Evdə aşpaz kimi estetika və dadlı yeməkləri birləşdirən yaradıcı reseptlər düşünürəm.

Elodi tərəfindən hazırlanan zərif dünya mətbəxi

Mətbəximdə təzə və mövsümi inqrediyentlərin bütövlüyünə hörmətlə yanaşıram.

Baş aşpaz Ecem tərəfindən hazırlanmış Anın İlhamı menyusu

Hər bir yemək nüfuzlu mətbəxlərdəki təcrübəmi əks etdirir.

Carla tərəfindən yaradıcı yeməklər

Ulduzlu restoranlarda işimdən ilhamlanan mətbəx təklif edirəm.

Filippin soyuducunuzdan baş aşpaz menyusu

2009-cu ildən bəri Michelin-ulduzlu restoran aşpazı kimi gündəlik həyatı alt-üst etmək üçün reseptlər yaradıram.

Giovanni tərəfindən AlkimiaChef

İtalyan mətbəxində ixtisaslaşmışam. Ənənə, ləzzət və İtaliyanın əsl dadını bir araya gətirərək rahat ev şam yeməklərindən tutmuş zərif tədbirlərə qədər təcrübələr yaradıram.

Nathan tərəfindən hazırlanan mövsümi və dadlı mətbəx

Rahat və praktik qonaqlama üçün evdə hazırlanan, evdə hazırlanan, dadlı və mövsümi yeməklər. Barmağınızı belə qaldırmadan yerli təamların dadına baxın.

Özəl aşpazlardan mükəmməl yeməklər

Yerli peşəkarlar

İştahanızı doyurun: şəxsi aşpaz və ya xüsusi keyterinq xidmətləri sifariş edin

Keyfiyyətinə görə xüsusi olaraq seçilib

Hər bir aşpazın kulinariya təcrübəsi nəzərdən keçirilir

Davamlı mükəmməllik

Kulinariya sahəsində ən azı 2 il təcrübə