Airbnb Xidmətləri

Boulogne-Billancourt ərazisində aşpazlar

Airbnb-də yerli mütəxəssislər tərəfindən ev sahibliyi edilən unikal xidmətlər tapın.

Boulogne-Billancourt ərazisində özəl aşpaz xidmətlərindən zövq alın

Aşpaz

Paris

Maksim tərəfindən müasir fransız və italyan menyusu

Mən mənşəyimin, həvəsimin və nənəmin ruh qidasını rahatlaşdıran ruhlu yeməklərə sevgisi olan bir aşpazam. CAP (Peşəkar Rəqabət Sertifikatı) ilə Ecole hôtelière Paris Drouant-ın fərqlənmə diplomu ilə ilhamımı Fransadan dünyanın ən məşhur aşpazlıq metodları ilə ənənəvi və müasir italyan reseptləri arasında çəkirəm.

Aşpaz

Paris

Prerananın qlobal təamları

5 illik təcrübə: Michelin-ulduzlu restoranlardan tutmuş iaşə mətbəxlərinə qədər müxtəlif mətbəxlərdə işləmişəm. Şokolad suyundan pâtisseriyaya qədər müxtəlif kulinariya mühitlərində bacarıqlar əldə etmişəm. Michelin-ulduzlu restoranda işlədim və sürətlə inkişaf edən mühitdə bacarıqlarımı doğrultdum.

Aşpaz

Bazar ziyafəti və ya

Şimali Afrikadan ən yaxşı Paris restoranları və kulinariya irsində 10 illik təcrübə. Levantin, Aralıq dənizi və Şimali Afrika mətbəxi texnikalarında təlim keçib. Parisdə Miznon, Şuk və Daliyada LED mətbəxlər.

Aşpaz

Maylis tərəfindən sadəcə fransızca

6 illik təcrübə İnsanları bir araya gətirən yemək təcrübələri yaratmaq mənim həvəsimdir. 2019-cu ildə L'Atelier des Chefs-də kulinariya bacarıqlarımı təkmilləşdirdim. Dadlı, xoş və qonaqları məmnun edən yeməklər yaratmaq mənə sevinc bəxş edir.

Aşpaz

Paris

Ceffin fransız yeməyi

20 illik təcrübə Şəxsi ev aşpazı, Vosgesdə interyer dizayneri üçün yemək bişirdim. Kulinariya, şirniyyat və xarcuterie idarəetməsi üzrə təlim keçmişəm. Tanınmış müəssisələrdə aşpaz və şirniyyatçı olmuşam.

Aşpaz

Daniele tərəfindən Ənənəvi İtalyan Kulinariyası

Michelin-ulduzlu restoranlarda işlədiyim 19 illik təcrübə. Roma Otel Məktəbində təhsil aldım və 80/100 ilə Bac Pro əldə etdim. 2015-ci ildə Londonun ən yaxşı italyan restoranı adını almağa kömək etdim.

Bütün aşpaz xidmətləri

Jan tərəfindən klassik fransız yeməyi

Tur d 'Argent və Le Meurice-də təlim keçdiyim 8 illik təcrübə, daha sonra şəxsi aşpaz oldum. Regional innovasiya ustası Yannik Allenonun rəhbərliyi altında təlim keçmişəm. Tarixi Paris restoranı olan "Tour d 'Argent" restoranında işləmişəm.

Boris tərəfindən kater gourmand

9 illik təcrübə Île-de-France-da peşəkar tədbirlər üçün xüsusi xidmətlər təklif edirəm. İctimai iaşə və qonaqpərvərlik idarəetməsi üzrə təlim keçmişəm. RATP, Claudie Pierlot, Chanel, SNCF, Deezer kimi şirkətlərdə çalışmışam.

Mikhelin ulduzlu baş aşpaz tərəfindən ayrıca yemək

Davamlılıq və mövsümiliyə diqqət yetirərək unikal gediş haqqı üzrə ixtisaslaşdığım 15 illik təcrübə. Tokioda təhsil almışam, suşi hazırlama sənətinə yiyələnmişəm, həmçinin Fävikendə təlim keçmişəm. Mandarin Oriental-da mətbəxə rəhbərlik etdim və qonaqları sevindirən innovativ yeməklər yaratdım.

Aşpaz Lusi ilə mövsümi fransız mətbəxi

8 illik təcrübə Xüsusilə Polineziyada səyahət edərkən praktiki təcrübə vasitəsilə öyrəndiyim yerli fransız məhsullarından istifadə edərək nəfis, mövsümi mətbəxdə kreativ aşpazlıq. Yerli fransız məhsullarından istifadə edərək nəfis və mövsümi mətbəx üzrə ixtisaslaşmışam.

Conatanın Afro-Karib gözəl yeməkləri

8 illik təcrübə Mən müştərilərə yüksək səviyyəli aşpazlıq gətirirəm və gözəl yeməkləri yüksəltmək üçün konsaltinq xidmətləri təklif edirəm. Böyük Britaniyada və Parisdə üfüqlərimi genişləndirməzdən əvvəl Qvadelupada təlim keçmişəm. The Peninsula və Plaza Athénée kimi ən yaxşı lüks otellərdə sənətimi qiymətləndirdim.

Eqlantin tərəfindən əsl fransız mətbəxi

8 illik təcrübə Mən orqaniklərə üstünlük verərək təzə və mövsümi fransız mətbəxi üzrə ixtisaslaşmış aşpazam. Parisdə Le Desnoyez-də bacarıqlarımı doğrultdum və Mətbəx diplomu qazandım. Karyerama mətbəxdə başlamazdan əvvəl Alen Ducasse üçün kulinariya nəşriyyatında çalışmışam.

Aşıq tərəfindən ənənəvi fransız menyusu

11 illik təcrübə Restoran sənayesində qurulmuş fond ilə indi şəxsi aşpaz kimi çalışıram. Müxtəlif restoranlarda bacarıqlarımı doğrultmazdan əvvəl Londonda təhsilimi tamamladım. Tanınmış qonaqların geniş çeşidini bişirmişəm.

Simon tərəfindən yüksək rəngdədir

10 illik təcrübə 2 ulduzlu restoran aşpazları ilə təlim keçib. Bakalavriat və BTS-imi 5 illik təhsildən sonra əldə etdim. Mətbəximi böyük moda evləri ilə paylaşmaq fürsətim oldu.

Lauranın innovativ Aralıq dənizi mətbəxi

18 illik təcrübə Əsas diqqətim mövsümi, davamlı və yerli qaynaq yeməklər yaratmaqdır. Kulinariya bacarıqlarım qlobal səyahətlərim və praktiki təcrübəm sayəsində formalaşıb. Yeməyə olan həvəsim məni Avropaya aparır, burada yaranan aşpazlar innovativ menyularıma ilham verir.

Lauranın zövq səyahəti

14 illik təcrübə Mən Aralıq dənizi, Asiya və Fransız mətbəxləri üzrə ixtisaslaşmış şəxsi aşpazam. Qidalanmaya, qida trendlərinə və xüsusi pəhrizlərə diqqət yetirin. Mən doymaz marağı, yemək və şərab haqqında dərin biliklərə sahib biriyəm.

Şəxsi Aşpaz Təcrübələri, Axil tərəfindən yenidən təyin edilib

Skandinaviya, Hindistan və Yapon mətbəxi də daxil olmaqla gözəl yemək və qlobal mətbəxlər üzrə ixtisaslaşdığım 15 illik təcrübə. Rene Redzepi, Paskal Barbot və Maqnus Ek kimi aşpazlar altında təlim keçmişəm. René Redzepi, Pascal Barbot və Magnus Ek kimi tanınmış Avropa aşpazları ilə əməkdaşlıq etdim.

Adrienin şirniyyat mükəmməlliyi

Fransız mətbəxi üzrə ixtisaslaşdığım 10 illik təcrübə, Michelin-ulduzlu restoranlarda işləmişəm. La Table du Boisniard & Têtedoie-də bacarıqlarımı doğrultdum. Maksimin şirniyyat komandasına rəhbərlik edirəm və ikonik restoran üçün desertlər yaradıram. Mənimlə birbaşa məkanınızda ailəvi nahardan və ya romantik yeməkdən zövq alın.

Özəl aşpazlardan mükəmməl yeməklər

Yerli peşəkarlar

İştahanızı doyurun: şəxsi aşpaz və ya xüsusi keyterinq xidmətləri sifariş edin

Keyfiyyətinə görə xüsusi olaraq seçilib

Hər bir aşpazın kulinariya təcrübəsi nəzərdən keçirilir

Davamlı mükəmməllik

Kulinariya sahəsində ən azı 2 il təcrübə