Airbnb Xidmətləri

Raiguer ərazisində aşpazlar

Airbnb-də yerli mütəxəssislər tərəfindən ev sahibliyi edilən unikal xidmətlər tapın.

Raiguer ərazisində özəl aşpaz xidmətlərindən zövq alın

Aşpaz

Xuan Karlosun Aralıq dənizi mətbəxi

20 illik təcrübə Əslən Argentinadanam. 15 il İtaliyada bacarıqlarımı doğrultdum. İspan restoranlarında Lasarte və Kursaalda təcrübə qazandım. Baş aşpazdan Bask Ölkəsində üç ulduzlu Michelin restoranının arxasında öyrəndim.

Aşpaz

Lukas tərəfindən Mallorcan kulinariya təcrübəsi

25 illik təcrübə Michelin-ulduzlu restoranlarda və London və Sidneydə baş aşpaz kimi çalışmışam. Otel idarəetməsi və qonaqpərvərlik üzrə dərəcəm var və qəssablıq master-klassını tamamladım. 2017-ci il Oskarları üçün yemək bişirməkdən və Braytonda Ser Pol Makkartniyə xidmət etməkdən şərəf duydum.

Aşpaz

Devidin ən yaxşı düyü və paellası

Malyorkada düyü, paellas, fideuàs və tapas üzrə ixtisaslaşmış evdə 5 illik təcrübə üzrə baş aşpaz. Molino Rokada Aleks del Vicio və Edu Torres ilə düyü texnikaları üzrə təlim keçmişəm. Balear Adalarının futbol federasiyası, padel federasiyası üçün, keçmiş futbolçu Rocer Smit və sahibkar Argentino Manolo Uqarte və digərləri üçün yemək bişirmişəm

Aşpaz

Joze tərəfindən Aralıq dənizi qrillinqi

12 illik təcrübə Mən həmişə öyrənirəm, inkişaf edirəm və qızardılmış qabları yüksəltməyin yeni yollarını yaradıram. Nənəm mənə taxta seçməkdən tutmuş ən yaxşı kəsikləri seçməyə qədər hər şeyi öyrətdi. Sənətimi mənimsəməyimə imkan verən praktiki qril təcrübəm var.

Aşpaz

Pol ilə Aralıq dənizinin dadı

21 illik təcrübə Aralıq dənizi, Peru və Yapon mətbəxi üzrə ixtisaslaşmış geniş kulinariya perspektivi. Universidad Gastronómica de las Islas Baleares-da təlim keçmişəm. Asiya Arume restoranında baş aşpaz idim. Dünyanın bir çox yerində işləmişəm

Aşpaz

Metus tərəfindən Aralıq dənizində gözəl yemək

8 illik təcrübə Həm romantik şam yeməkləri, həm də xüsusi tədbirlər üçün cəsarətli Aralıq dənizi ruhlu yeməklər yaradıram. Qastronomiyaya olan sevgimdən sonra yemək bişirməyi, həvəs və ənənəni qarışdırmağı öyrəndim. Çoxsaylı yüksək səviyyəli yemək tədbirləri üçün ixtisaslaşmış menyularımı təklif etmişəm.

Bütün aşpaz xidmətləri

Karlosun Bask-Aralıq dənizi mətbəxi

Mənim 18 illik təcrübəm var. Michelin-ulduzlu Etxanobe da daxil olmaqla bir neçə tanınmış restoranda yemək bişirmişəm. Leioa Qonaqpərvərlik Məktəbində təlim keçmişəm və Tayland mətbəxi üzrə əlavə təlim almışam. Bask Ölkəsində bir neçə pintxos müsabiqəsində iştirak etmişəm və qalib olmuşam ".

Cüzeppe tərəfindən italyan fyujn yeməyi

21 illik təcrübə bişirmişəm və İtaliya ərazisində çox səyahət etmişəm, bir çox görkəmli yeməkxanalarda işləyirəm. Ducati Caffé, Gusto, Sicilia və digər mətbəxlərdə işləmişəm. Tanınmış aktyorun ailəsi üçün təzə balıq və dəniz məhsulları olan bütün suşi menyusu hazırladım.

Eduardonun fyujn mətbəxi

8 illik təcrübəm Avropada yaxtalar, otellər və restoranlarda bişirilmiş ispan aşpazıyam. Bilbaodan Nyu-York şəhərinə qədər beynəlxalq mətbəxlər üzrə təlim keçmişəm. Son 4 qışı Nyu-York və İtaliyada yaxta sahibi üçün şəxsi aşpaz kimi keçirmişəm.

Mariananın müalicəvi veqan mətbəxi

10 illik təcrübə çiy veqan mətbəxinə və idman qidalanmasına fokuslanmış bitki mənşəli aşpazam. Bitki mənşəli mətbəx aşpazı Metyu Kenni ilə təlim keçmişəm və Le Kordon Bleuda təhsil almışam. İdmançılar, məşhurlar və yüksək gəlirli müştərilər üçün yemək bişirmişəm.

Taste of the Mediterranean por Pau

Müxtəlif qitələrdə və ölkələrdə işlədiyim, kulinariya perspektivimi genişləndirdiyim 21 illik təcrübə. Balear Adaları UIB Qastronomiya Universitetində və Pol Bokuse İnstitutunda öyrəndim. Tanınmış Arume restoranında icraçı aşpaz işləmişəm.

Pol tərəfindən Aralıq dənizində gəzinti

15 illik təcrübə 17 yaşımdan bəri karyeramı davam etdirmək üçün Tayland, Uruqvay və daha çoxuna səyahət etmişəm. Balear Adalarının UIB Qastronomiya Universitetində və Lyfe İnstitutunda təlim keçmişəm. Michelin-ulduzlu Xoriguer və Sumaqda keçirdiyim vaxt məni Arume-də icraçı aşpaz işinə gətirib çıxardı.

Cocina sin frontontier por Julian

12 illik təcrübə Trayectoria en bodegas de Mendoza, otel Casa San Agustín en Cartagena və San Ignacio. İki illik aspiranturada kulinariya biliklərimi təkmilləşdirdim. Forbes-də görkəmli şəxsiyyət üçün özəl aşpaz kimi çalışmışam.

Aşpaz Esteban ilə Aire de España

20 illik təcrübəni hər bir yeməkdə yaradıcılıq və təravəti birləşdirirəm, evinizə yeni təamlar gətirirəm. Təhsilimi 2004-cü ildə Argentinanın Kodroba Peşəkar Aşpazlıq Məktəbində almışam. Argentina, İtaliya, Formentera və Malyorkada həmişə keyfiyyətlə çalışmışam.

Aşpaz Esteban ilə Aralıq dənizi təcrübəsi

Argentinanın Escuela de cocina de CÓRDOBA-DA təlim aldığım duyğulu, təzə dəniz məhsulları və suşi yeməkləri təklif edən 10 illik təcrübə AMAR suşini Santa Katalina Bazarında işlədir. PALMADA AMAR SUŞİ və DƏNİZ MƏHSULLARI BARI 5 ulduzlu reytinq və keyfiyyətli yeməklər üçün yerli bəyənmə qazanır

Aşpaz Esteban ilə FlavorsDeMallorca

20 illik təcrübə Aşpaz ehtiraslı və yaradıcıdır, hər bir yeməkdə təravət və ənənəni birləşdirir. Təhsilimi 2004-cü ildə Argentinanın Kodroba Peşəkar Aşpazlıq Məktəbində almışam. Argentina, İtaliya, Formentera və Malyorkada uzun bir təcrübəm var.

Latın Amerikası fyujn yeməyi

20 illik təcrübə Latın Amerikası və ABŞ-da Universidad de los Andesin qastronomiya məktəbində aşpaz Saverio Stassi altında təlim keçmişəm. Hotel Sierra Linda-da kulinariya komandasına rəhbərlik edirəm.

Graciela tərəfindən kreativ Aralıq dənizi mətbəxi

30 illik təcrübəni Tunis Prezidenti Habib Burquibanın şəxsi aşpazı olan anamdan öyrəndim. Həmçinin öz restoranımı, eləcə də ailə və tədbir aşpazlığımı idarə etməyi öyrəndim. Palma-de-Malyorkada öz restoranımı idarə edirəm və yayda başqaları üçün ayrıca yemək bişirirəm.

Özəl aşpazlardan mükəmməl yeməklər

Yerli peşəkarlar

İştahanızı doyurun: şəxsi aşpaz və ya xüsusi keyterinq xidmətləri sifariş edin

Keyfiyyətinə görə xüsusi olaraq seçilib

Hər bir aşpazın kulinariya təcrübəsi nəzərdən keçirilir

Davamlı mükəmməllik

Kulinariya sahəsində ən azı 2 il təcrübə