Airbnb Xidmətləri

Baix Llobregat ərazisində aşpazlar

Airbnb-də yerli mütəxəssislər tərəfindən ev sahibliyi edilən unikal xidmətlər tapın.

Baix Llobregat ərazisində özəl aşpaz xidmətlərindən zövq alın

Aşpaz

Baş aşpaz ilə şəhərin mərkəzindəki penthausda barbekü

14 ildən çox təcrübəsi olan peşəkar aşpaz kimi unudulmaz kulinariya təcrübələri yaratmaq və mükəmməl mühit yaratmaq üzrə ixtisaslaşmışam. Aşpazlıq mənim üçün sadəcə bir iş deyil, bu, mənim həvəsimdir və onu başqaları ilə paylaşmaqdan başqa heç nəyi sevmirəm. Yeni insanlarla tanış olmaqdan və hekayə mübadiləsi etməkdən zövq alan ünsiyyətcil bir insanam. Kulinariya sərgüzəştlərim məni 125-dən çox ölkəyə aparıb və 5 fərqli ölkədə yaşamaq şərəfinə nail olmuşam. Bu yolda heyrətamiz insanlarla tanış olmağıma səbəb olan yeni yemək təcrübələri daim axtarışındayam. Yemək və səyahətə olan həvəsimi paylaşan həyat yoldaşım Kiira bu təcrübəni unudulmaz etmək üçün bizə qoşulacaq. O, veqandır, yəni veqan məhsulları dünyasını yaxşı tanıyırıq. Gəlin dünyanı birlikdə araşdıraq, bir anda bir dişləyək!

Aşpaz

Jananın rəngarəng kreativ yeməkləri

Bacarıqlarımı və yaradıcılığımı inkişaf etdirərək Şotlandiyada böyük bir restoranda işlədiyim 9 illik təcrübə. Təhsilimi mətbəxdə qazandım. Aşpazlıq mənim sənətimdir - gözəl, canlı, sevgi və təbəssümlə hazırlanıb.

Aşpaz

Graciela tərəfindən dəniz məhsulları dequstasiyası menyuları

Fransız mətbəxinin təsirinə məruz qalan və gözəl yemək həvəsi olan bir çox mətbəxdə təlim keçdiyim 6 illik təcrübə. Bu restoranlarda qabaqcıl texnika və yaradıcı yanaşmalar öyrəndim. Texnikalarım innovasiyalara və yüksək keyfiyyətli inqrediyentlərə əsaslanır.

Aşpaz

Janna tərəfindən kreativ Aralıq dənizi təamları

12 illik təcrübə Sahilyanı İspaniyada böyümüşəm və dünyanın ən yaxşı mətbəxlərində bişirmişəm. İsveçrədə Beynəlxalq Kulinariya İncəsənəti üzrə təhsil almışam. Dünyanın qastronomiya paytaxtında yüksək səviyyəli aşpazlıq üzrə təhsil almışam.

Aşpaz

Cordi ilə Köklü Kataloniya mətbəxi

Yüksək səviyyəli restoranlarda 10 illik təcrübə. Məhsula və ənənəvi mətbəxə dərin sevgim var, lakin hər yeməkdə təamları yüksəltmək üçün texnikanı bacarıqla qəbul edirəm.

Aşpaz

Barselona

María tərəfindən şirniyyat və ləzzətli gözəl yemək

12 yaşımdan bəri həm şirniyyat, həm də ləzzətli mətbəx üzrə ixtisaslaşdığım 10 illik təcrübə. Barselonada, Ekvadorda və ABŞ-da qastronomiya və qonaqpərvərlik üzrə dərəcələr qazandım. Bacarıqlarımı Michelin-ulduzlu mətbəxdə kulinariya texnikalarını təkmilləşdirdim.

Bütün aşpaz xidmətləri

Mark tərəfindən katalan mətbəxi ənənələri

Biz Ester və Mark, sizi yerli sakinlərlə paylaşılan gizli şam yeməyi vasitəsilə Kataloniyanı kəşf etməyə dəvət edən mədəniyyətimizə və qastronomiyamıza həvəsli olan iki kataloniyalıyıq. Mark Ferran Adrià ilə El Bullidə təlim keçmiş aşpazdır və bu təcrübəni maksimum orijinallıq və eksklüzivliklə təchiz etmək üçün lazım olan yaradıcılıq və tələbləri inkişaf etdirməyə imkan verib. Həmçinin əla şərab həvəskarları olaraq yeməklərimizi ən yaxşı Kataloniya şərab zavodlarının şərabları ilə birləşdirməyi sevirik. Gəlin və Kataloniyanı stulunuzdan kəşf edin.

İsrailin fyujn təamları

20 illik təcrübə Mən beynəlxalq təamları qarışdırmaq təcrübəsi olan kulinariya mütəxəssisiyəm. Qonaqpərvərlik üzrə təhsil almışam və dünya üzrə praktiki təcrübəm var. Səyahət kulinariya bacarıqlarımı və hissiyyatımı, eləcə də karyerama yanaşmağımı bildirdi.

Pablo tərəfindən Aralıq dənizi menyusu

Kulinariya trayektoriyam boyunca dünyanın hər yerindən olan təamları və mükəmməl kulinariya texnikalarını araşdırmaq fürsətim olub. Lakin əsl peşə fəaliyyətimi kəşf etdiyim yemək bişirmək həvəsimi başqaları ilə paylaşmaqda idi. Voi üçün yemək bişirmək unikal və fərdiləşdirilmiş, zövqünüzə və tərcihlərinizə uyğun qastronomik təcrübələr yaratmağıma imkan verir. Hər bir yemək sənət əsəridir və hər bir müştəri ilham mənbəyidir.

Sem tərəfindən Levant Ləzzətləri

Sadə inqrediyentləri qeyri-adi yeməklərə çevirmək üzrə ixtisaslaşdığım 12 illik təcrübə. Dəməşq Universitetində hüquq dərəcəsi almışam, lakin həvəsim qonaqpərvərlikdir. Beyrutdan Barselonaya qədər dünyanın hər yerindən gələn qonaqları evimdə qarşılamağı sevmişəm.

Federiko tərəfindən bitki əsaslı Brunch&Fine yeməyi

3 illik təcrübə Biz gündəlik məşq edən, gözəl yemək təmin etmək bacarıqlarımızı təkmilləşdirən iki həvəsli aşpazıq. Universitetlər və kulinariya kursları vasitəsilə geniş rəsmi təlimlərimiz var. Sənətimizi şərəfləndirərək bir çox peşəkar mətbəxlərdə çalışmışıq.

Kamila ilə rəngarəng fyujn mətbəxi

Dünya üzrə müxtəlif təamlar və aşpazlıq texnikalarını araşdırdığım 15 illik təcrübə. Qastronomiya və tədbirlər sahəsində bacarıqlıyam. Qida və içki üzrə magistr təhsili alıram. Paçama Cənubi Amerika Yeməklərində mətbəxə rəhbərlik etdim və innovativ menyular hazırladım.

Danielenin performanslı yemək hazırlığı

Otel və restoranlarda işlədiyim, qidalanmaya fokuslanmış müştərilər üçün yemək yaratdığım 6 illik təcrübə. Performans hədəflərini dəstəkləmək üçün qida vaxtı, menyu dizaynı və enerji balansını öyrəndim. Mən sertifikatlı ANutram, qidalanma ilə kulinariya təcrübəsi ilə tanınır.

Helio tərəfindən bütün dünyada ilhamlanmış yemək

Cənubi Amerika və Avropada mətbəxlərdə bişirdiyim 8 illik təcrübə. 2013-cü ildə Senak Braziliyasında Texnoloji Qastronomiya üzrə təhsil almışam. Braziliyada Gracia Bar və Pizzaria Via Roma şirkətində işləmişəm.

Düyü Krevetləri: Paellalar və daha çoxu

20 illik təcrübə emosiya doğuran duyğu, qastronomik menyular yaratmaq üzrə ixtisaslaşmış aşpazam. Həmçinin restoran idarəetməsi üzrə magistr dərəcəm var. Həmçinin ispan aşpaz Martin Berasateguinin rəhbərlik etdiyi Michelin-ulduzlu restoranda təlim keçmişəm.

Pablo tərəfindən tapas, paelya və Aralıq dənizi təamları

Qonaqpərvərlik sahəsində geniş təcrübəyə malik olaraq Argentinada lüks otellərdə aşpaz kimi çalışmışam, müştəri xidmətini və yüksək səviyyəli xidmətləri mükəmməlləşdirmişəm. Həmçinin bistros sahəsində dəyərli təcrübə əldə etmişəm və Andorra və Barselonadakı məşhur restoranlarda işləmişəm, kulinariya tədbirləri təşkil etmişəm. Müxtəlif trayektoriyam məni müxtəlif qastronomik çətinliklərə asanlıqla uyğunlaşdıraraq geniş və çox yönlü mənzərə ilə təmin etdi.

Federikonun Avropa təamları

25 illik təcrübə Mən Avropa və Amerikada təcrübəsi olan ehtiraslı qastronomam. Kulinariya məktəbində və Barselonadakı müxtəlif restoranlarda təhsil almışam. On il ərzində Locanda del Leon d 'Oro-a sahib oldum və onu idarə etdim.

Brunonun Fransız-Aralıq dənizi yaradıcılığı

27 illik təcrübə Mətbəxim Aralıq dənizi və dünyəvi flair ilə fransız əsaslarını balanslaşdırır. Özüm başlamazdan əvvəl restoranlarda kulinariya bacarıqlarımı təkmilləşdirməyə illər sərf etdim. Həmçinin Fransanın Qrenobl şəhərində əfsanəvi nüfuzlu aşpaz Pol Bokuzun rəhbərliyi altında təlim keçmişəm.

Özəl aşpazlardan mükəmməl yeməklər

Yerli peşəkarlar

İştahanızı doyurun: şəxsi aşpaz və ya xüsusi keyterinq xidmətləri sifariş edin

Keyfiyyətinə görə xüsusi olaraq seçilib

Hər bir aşpazın kulinariya təcrübəsi nəzərdən keçirilir

Davamlı mükəmməllik

Kulinariya sahəsində ən azı 2 il təcrübə