Ev Sahibi
  • İşim: Sushi Master
  • Həmişə getmək istədiyim yer: Moon
  • Ən faydasız bacarığım: I can cut my own toenails.
  • Ev heyvanlarım: cats: Stock,Won,Dime,Fourth, and Penny
I was born in 1965 My father ran a sushi restaurant, and I began helping with deliveries, preparation, and serving sushi when I was still in elementary school. At 19, I started working as a "Kappo" (traditional Japanese cuisine) chef in Kyoto, and moved to the United States at the age of 23 I worked as a sushi chef at the Suntory restaurant in Chicago, where I taught sushi-making to American, Mexican, Thai, and other international kitchen staff.

Sushi SKool K adlı şəxslə bu barədə söhbət edə bilərsiniz

  • Aşpazlıq
  • Balıq ovu
  • Bilyard
  • Filmlər
  • Fotoqrafiya
  • Gəzinti
  • Muzeylər
  • Mütaliə
  • Qastronomiya
  • Stolüstü tennis
  • Səyahət
  • Yerli mədəniyyət
  • Şərab

Sushi SKool K adlı şəxsin təcrübələri

0/0 element göstərilir