Airbnb Xidmətləri

Vincennes ərazisində aşpazlar

Airbnb-də yerli mütəxəssislər tərəfindən ev sahibliyi edilən unikal xidmətlər tapın.

Vincennes ərazisində özəl aşpaz xidmətlərindən zövq alın

Aşpaz

Paris

Kirilin fransız fyujn mətbəxi

10 illik təcrübə MasterChef sayəsində həyat dəyişikliyi edirəm və restoranımı açıram. HACCP üzrə təlim keçmişəm. 2019-cu ildə Yaponiyanın Osaka şəhərində baş aşpaz üzrə G20 Dünya Kralı Sammitində medal qazandım.

Aşpaz

Paris

Şəxsi aşpaz : Müasir fransız və italyan mətbəxi

Mən mənşəyimin, həvəsimin və nənəmin ruh qidasını rahatlaşdıran ruhlu yeməklərə sevgisi olan bir aşpazam. CAP (Peşəkar Rəqabət Sertifikatı) ilə Ecole hôtelière Paris Drouant-ın fərqlənmə diplomu ilə ilhamımı Fransadan dünyanın ən məşhur aşpazlıq metodları ilə ənənəvi və müasir italyan reseptləri arasında çəkirəm.

Aşpaz

Paris

Prerananın qlobal təamları

5 illik təcrübə: Michelin-ulduzlu restoranlardan tutmuş iaşə mətbəxlərinə qədər müxtəlif mətbəxlərdə işləmişəm. Şokolad suyundan pâtisseriyaya qədər müxtəlif kulinariya mühitlərində bacarıqlar əldə etmişəm. Michelin-ulduzlu restoranda işlədim və sürətlə inkişaf edən mühitdə bacarıqlarımı doğrultdum.

Aşpaz

Cam tərəfindən isti və dadlı yemək

Ənənəvi restoranlarda və şəxsi aşpaz kimi müxtəlif tədbirlərə iaşə ilə məşğul olduğum 6 illik təcrübə. École Hôtelière de Paris-də qonaqpərvərlik və iaşə sənətini öyrəndim. Öz biznesimi idarə edirəm, dadlı kulinariya təcrübələri yaratmaq üçün birbaşa müştərilərlə işləyirəm.

Aşpaz

Paris

Unudulmaz təcrübə üçün fransız çeki

Mənim adım Liladır və kulinariya sahəsində 12 illik təcrübəm var. Ferrandi Qastronomiya İnstitutunu bitirərək aşpazlıq bacarıqlarımı təkmilləşdirdiyim nüfuzlu restoranlarda, bistronomik müəssisələrdə, eləcə də keyfiyyətli fransız pivə zavodlarında işləmək fürsətim oldu.

Aşpaz

Paris

Marionun Kulinariya Səyahəti

2015-ci ildən bəri Parisdə və yaxınlıqdakı şəhərətrafı qəsəbələrdə 10 illik təcrübə bişirirəm. Hüquq və siyasi elmlər üzrə magistr dərəcəm və mətbəxim var. Tək bir təklif üçün maskalanmış meksikalı takqueria təşkil etdim.

Bütün aşpaz xidmətləri

Mövsümi fransız yemək paralı Nabil

Romain Alinat, Hélène Darroze və Julien Le Cloarec də daxil olmaqla aşpazlar altında təlim keçmiş 9 illik təcrübə. Fransada praktiki kulinariya təliminə keçməzdən əvvəl Təsviri İncəsənət üzrə təhsil alıb. Romain Alinat, Hélène Darroze və Julien Le Cloarec aşpazları ilə birlikdə işləmişəm.

Baş aşpaz Marionun bitki əsaslı ləzzətləri

10 illik təcrübə yemək bişirmək həvəsimi paylaşmağı və qonaqlarımla xüsusi yeməklər yaratmağı sevirəm. 2015-ci ildə 900-dən çox qonaq üçün yemək bişirdiyim və La Belle Assiette-də (2015-ci ildən 2023-cü ilə qədər) tərəfdaş aşpaz olduğum peşəkar retreninq proqramını (CAP Cuisine) tamamladım.

Daniele tərəfindən Ənənəvi İtalyan Kulinariyası

Michelin-ulduzlu restoranlarda işlədiyim 19 illik təcrübə. Roma Otel Məktəbində təhsil aldım və 80/100 ilə Bac Pro əldə etdim. 2015-ci ildə Londonun ən yaxşı italyan restoranı adını almağa kömək etdim.

Ceffin fransız yeməyi

20 illik təcrübə Şəxsi ev aşpazı, Vosgesdə interyer dizayneri üçün yemək bişirdim. Kulinariya, şirniyyat və xarcuterie idarəetməsi üzrə təlim keçmişəm. Tanınmış müəssisələrdə aşpaz və şirniyyatçı olmuşam.

Dowenson tərəfindən fərdiləşdirilmiş menyu

15 illik təcrübə Premium evlər və Vip iaşə xidməti ilə əməkdaşlıq. Aşpazlıq sahəsində güclü keçmişim var. Parc des Princes-də kulinariya tədbirlərinə ev sahibliyi etmişəm və brendlərlə əməkdaşlıq etmişəm.

Jan tərəfindən klassik fransız yeməyi

Tur d 'Argent və Le Meurice-də təlim keçdiyim 8 illik təcrübə, daha sonra şəxsi aşpaz oldum. Regional innovasiya ustası Yannik Allenonun rəhbərliyi altında təlim keçmişəm. Tarixi Paris restoranı olan "Tour d 'Argent" restoranında işləmişəm.

Laurentin müasir fransız mətbəxi

20 illik təcrübə orijinallığı və yaradıcılığı ilə müasir və ənənəvi fransız mətbəxinin qarışığını təklif edirəm. Kristof Mixalak, Tyerri Marks və Kiril Lignakın yanında öyrəndim. Çox vaxt milli televiziya şəbəkəsi üçün aşpazlıq şoularında kulinariya bacarıqlarımı paylaşıram.

A la table par may

Aşpazlıq vasitəsilə yaxşı şeylər paylaşmağa həvəsli olun, sizi orijinal və mövsümi təamlardan hazırlanmış əsl qurman səyahətinə dəvət edirəm. Kulinariya sərgüzəştim Parisdəki otel məktəbində, bistronomik restoranda davam etməzdən əvvəl başladı. Daha sonra müxtəlif müəssisələrdə yaradıcılığıma pulsuz can vermək üçün çiçəklənməyi seçdiyim tək idi. Məni nə idarə edir? Məhsulun sevgisi, ötürülmə zövqü və cəsarətli və harmonik razılaşmaların axtarışı. Məhsullarını mövsümi, yerli və mənalı mətbəx vasitəsilə artırmaq və artırmaq üçün istehsalçılarla canlı işləməyə böyük önəm verirəm. Arzu edənlər üçün ədalətli və təəccüblü şərab cütlükləri yaratmaq üçün diqqətlə seçilmiş şərab yeməklərimi müşayiət edirəm.

Eqlantin tərəfindən əsl fransız mətbəxi

8 illik təcrübə Mən orqaniklərə üstünlük verərək təzə və mövsümi fransız mətbəxi üzrə ixtisaslaşmış aşpazam. Parisdə Le Desnoyez-də bacarıqlarımı doğrultdum və Mətbəx diplomu qazandım. Karyerama mətbəxdə başlamazdan əvvəl Alen Ducasse üçün kulinariya nəşriyyatında çalışmışam.

Conatanın Afro-Karib gözəl yeməkləri

8 illik təcrübə Mən müştərilərə yüksək səviyyəli aşpazlıq gətirirəm və gözəl yeməkləri yüksəltmək üçün konsaltinq xidmətləri təklif edirəm. Böyük Britaniyada və Parisdə üfüqlərimi genişləndirməzdən əvvəl Qvadelupada təlim keçmişəm. The Peninsula və Plaza Athénée kimi ən yaxşı lüks otellərdə sənətimi qiymətləndirdim.

Manon tərəfindən davamlı vegetarian mətbəxi

13 illik təcrübə üzrə tanınmış aşpazlarda işləmişəm, müxtəlif tədbirlər üzərində işləmişəm və indi öz şirkətimi idarə edirəm. Daim bilik və bacarıqlarımı ürəkdən zənginləşdirmək üzərində işləyirəm. Hermès üçün xüsusi tədbirdə tanınmış fransız aşpazla işləmək şansım oldu.

Bazar ziyafəti və ya

Şimali Afrikadan ən yaxşı Paris restoranları və kulinariya irsində 10 illik təcrübə. Levantin, Aralıq dənizi və Şimali Afrika mətbəxi texnikalarında təlim keçib. Parisdə Miznon, Şuk və Daliyada LED mətbəxlər.

Özəl aşpazlardan mükəmməl yeməklər

Yerli peşəkarlar

İştahanızı doyurun: şəxsi aşpaz və ya xüsusi keyterinq xidmətləri sifariş edin

Keyfiyyətinə görə xüsusi olaraq seçilib

Hər bir aşpazın kulinariya təcrübəsi nəzərdən keçirilir

Davamlı mükəmməllik

Kulinariya sahəsində ən azı 2 il təcrübə