Airbnb Xidmətləri

Como ərazisində aşpazlar

Airbnb-də yerli mütəxəssislər tərəfindən ev sahibliyi edilən unikal xidmətlər tapın.

Como ərazisində özəl aşpaz xidmətlərindən zövq alın

Aşpaz

Manuelin ev yeməyi

Asiya, Yaxın Şərq, ABŞ, Şimali Avropa, Karib və İtaliyadakı lüks otellər və Michelin-ulduzlu restoranların mətbəxlərində iyirmi illik təcrübə. Kulinariya məktəbindən yeni başlayan peşəkarlıqdan tutmuş briqadaya rəhbərlik edən aşpaz olmağa qədər hər zaman gözəl mətbəxə olan həvəsimə ən çox fədakarlıqla yanaşmışam. Lakin bu, özümü yalnız şəxsi aşpaz kimi çalışmağa həsr etdiyimə görədir ki, bütün enerjimi qonaqlarıma xidmət etməyə yönəldə bilərəm. Xüsusi ehtiyaclarına uyğun menyular yaratmaqla qitələrarası təcrübəm mənə müxtəlif ölkələrdən olan müştəriləri cəlb etməyə, onların zövqünü başa düşməyə və mətbəximi mədəniyyətinə uyğunlaşdırmağa imkan verdi.

Aşpaz

Lauranın şərab dequstasiyası və mətbəx sərgüzəştləri

"ŞƏRAB BÜTÜN DÜNYANIN TANIDIĞI DİLDƏ DANIŞIR" ( Laura ) Həqiqətən inanıram ki, şərab rahatlıq gətirir və xalqları birləşdirir. Şərabı Komo gölündəki Monferratodan gətirməyi düşündüm. Pyemontdan gəlmişəm və 2018-ci ildən Komoda yaşayıram. Bu gölü çox sevirəm, gəldiyiniz zaman hiss etdiyiniz emosiyanı və tətil evinizdən mənzərədən zövq ala biləcəyinizi bilirəm. Odur ki, bu gözəl atmosferlə tamamilə İtaliya təcrübəsi yaşayacağınızı düşündüm. Nənələrin reseptlərini bişirməyi, italyan əl işlərini kəşf etməyi sevirəm. Mənə İtaliyanın hər yerindən məhsullarını göndərən bir çox dostum, ailə vəziyyəti olan kiçik şirkətlərim var. Odur ki, bütün həvəs və təcrübəmlə menyumu təklif edirəm. Monferratodan (Pyemonte) hər bir yeməyi bir şüşə şərabla birləşdirirəm. Bilirəm, artıq hər şeylə maraqlanırsınız, artıq sizinlə görüşməyi səbirsizliklə gözləyirəm

Aşpaz

Şəxsi baş aşpaz Luca tərəfindən Aralıq dənizi zövqləri

Strukturlu karyera yolumu inkişaf etdirməyə on il sərf etdikdən sonra marketinq menecerinin paltarlarından sıxılmış bu gün ən böyük həvəsim - yemək və yemək bişirmək - nəhayət ki, öz biznesimdir. Bəzi Masterchef epizodlarında, Milandakı Food Genius Akademiyasında uzun iş saatları, eləcə də Michelin-ulduzlu restoranlarda və digər gözəl mükafatlandırılmış yeməkxanalarda gərgin iş...bütün bunlar məni 2016-cı ildən bəri olduqca motivasiyalı, ehtiraslı və peşəkar şəxsi aşpaz etdi.

Özəl aşpazlardan mükəmməl yeməklər

Yerli peşəkarlar

İştahanızı doyurun: şəxsi aşpaz və ya xüsusi keyterinq xidmətləri sifariş edin

Keyfiyyətinə görə xüsusi olaraq seçilib

Hər bir aşpazın kulinariya təcrübəsi nəzərdən keçirilir

Davamlı mükəmməllik

Kulinariya sahəsində ən azı 2 il təcrübə