Airbnb Xidmətləri

Bagno A Ripoli ərazisində aşpazlar

Airbnb-də yerli mütəxəssislər tərəfindən ev sahibliyi edilən unikal xidmətlər tapın.

Bagno A Ripoli ərazisində özəl aşpaz xidmətlərindən zövq alın

Aşpaz

Florence

Aşpaz Antonio Patella ilə Lüks Yemək

Məşhur ALMA məktəbində təhsil aldığım və Michelin-ulduzlu restoranlarda çalışdığım 9 illik təcrübə. ALMA məktəbində təhsil almışam, San Domeniko və Enriko Bartolini kimi ən yaxşı restoranlarda təhsil almışam. ALMA məktəbindən sonra və iki Michelin-ulduzlu restoranda işlədikdən sonra bütün dünyada yemək bişirdim.

Aşpaz

Valeriyanın masasında ağız suyu ilə məşğul olan Florentin yeməyi

Dünyanın hər yerindən olan qonaqlar üçün unikal və dəyişkən təcrübələr hazırlayıram. Mən ev aşpazı və tədbir ev sahibiyəm. Brend və Qonaqpərvərlik üzrə Məsləhətçi. Aşpazlıq başqalarına olan sevgimi bu cür ifadə edirəm. Düşünürəm ki, yaxşı yeməklər özünü cuddle kimi hiss etməlidir. Sevimli yeməklərimizin hər birinin arxasında uşaqlıq yaddaşı, xüsusi bir hadisə və danışılacaq bir hekayə var. Bu cür hissləri yeməyə qoymağı və yüksək keyfiyyətli inqrediyentlərlə bişirməyi sevirəm. Mənim partnyorum Andrea peşəkar musiqiçidir. O, ənənəvi italyan mətbəxinin sənətini öyrədən peşəkar aşpaz olan babasından yemək həvəsini miras aldı. O, üçüncü səviyyəli İtaliya Sommelier Assosiasiyasından məzun oldu. Evimizin qapısını yeni dostlarımıza, yemək həvəskarlarına və xoş fikirli səyahətçilərə həvəslərimizi və yaxşı yaşayış baxışımızı paylaşmaq üçün açmağa qərar verdik.

Aşpaz

Aşpaz Massimilianonun Ənənə və Yaradıcılığı

Aşpaz

Raffaele və Covannanın Toskana Aşpazlığı

25 illik təcrübə Florensiyada nüfuzlu otellərdə pizza sahibi və aşpaz. Katerinq xidməti operatorları üçün peşəkar ixtisas. Həyat yoldaşımla şəxsi aşpaz kimi çalışıram.

Aşpaz

Florensiya

Valentinanın italyan təamları

Mən həvəsli yerli somelyenəm, həmçinin tanınmış italyan restoran və otellərində çalışmış aşpazam. Şərab və yemək haqqında biliklərimi paylaşmağa həvəsliyəm. Toskana reseptlərini, yerli və orqanik inqrediyentlərə olan həvəsi və şərab dequstasiyasını birləşdirərək unikal fyujn yaradıram. Florensiyada kulinariya məktəbini bitirmişəm və aşpaz kimi 13 illik təcrübəm var Mən İtaliya Somelye Assosiasiyasının (Ais) Somelye və Taster kimi üzvüyəm.

Aşpaz

Montecatini Terme

Ameriqonun Toskanasının zövqü

30 illik təcrübə Kulinariya karyeram İtaliya, İngiltərə, Fransa və ABŞ-da mətbəxləri əhatə edir. Yemək və şərabın birləşdirilməsi üzrə somelye təlimlərini və kurslarını bitirmişəm. Florensiyada balıqlar üzrə ixtisaslaşmış 40 nəfərlik restoran olan Ristorante Baccarossa restoranını açdım.

Özəl aşpazlardan mükəmməl yeməklər

Yerli peşəkarlar

İştahanızı doyurun: şəxsi aşpaz və ya xüsusi keyterinq xidmətləri sifariş edin

Keyfiyyətinə görə xüsusi olaraq seçilib

Hər bir aşpazın kulinariya təcrübəsi nəzərdən keçirilir

Davamlı mükəmməllik

Kulinariya sahəsində ən azı 2 il təcrübə