Airbnb Xidmətləri

L'Hospitalet de Llobregat ərazisində aşpazlar

Airbnb-də yerli mütəxəssislər tərəfindən ev sahibliyi edilən unikal xidmətlər tapın.

L'Hospitalet de Llobregat ərazisində özəl aşpaz xidmətlərindən zövq alın

Aşpaz

Baş aşpaz ilə şəhərin mərkəzindəki penthausda barbekü

14 ildən çox təcrübəsi olan peşəkar aşpaz kimi unudulmaz kulinariya təcrübələri yaratmaq və mükəmməl mühit yaratmaq üzrə ixtisaslaşmışam. Aşpazlıq mənim üçün sadəcə bir iş deyil, bu, mənim həvəsimdir və onu başqaları ilə paylaşmaqdan başqa heç nəyi sevmirəm. Yeni insanlarla tanış olmaqdan və hekayə mübadiləsi etməkdən zövq alan ünsiyyətcil bir insanam. Kulinariya sərgüzəştlərim məni 125-dən çox ölkəyə aparıb və 5 fərqli ölkədə yaşamaq şərəfinə nail olmuşam. Bu yolda heyrətamiz insanlarla tanış olmağıma səbəb olan yeni yemək təcrübələri daim axtarışındayam. Yemək və səyahətə olan həvəsimi paylaşan həyat yoldaşım Kiira bu təcrübəni unudulmaz etmək üçün bizə qoşulacaq. O, veqandır, yəni veqan məhsulları dünyasını yaxşı tanıyırıq. Gəlin dünyanı birlikdə araşdıraq, bir anda bir dişləyək!

Aşpaz

Jananın rəngarəng kreativ yeməkləri

Bacarıqlarımı və yaradıcılığımı inkişaf etdirərək Şotlandiyada böyük bir restoranda işlədiyim 9 illik təcrübə. Təhsilimi mətbəxdə qazandım. Aşpazlıq mənim sənətimdir - gözəl, canlı, sevgi və təbəssümlə hazırlanıb.

Aşpaz

Mariya ilə Suşi və Asiya-fyujn mətbəxi

Braziliyada öz restoranıma sahib olduğum və gündəlik xidmət vasitəsilə praktiki olaraq öyrəndiyim 10 illik təcrübə. Mən yapon və Çin mətbəxinin kökləri və qlobal təamlar sevgisi olan suşi aşpazıyam. Restoranım ənənəvi və müasir zövqləri qarışdıran Asiya və fyujn mətbəxinə fokuslanıb.

Aşpaz

Graciela tərəfindən dəniz məhsulları dequstasiyası menyuları

Fransız mətbəxinin təsirinə məruz qalan və gözəl yemək həvəsi olan bir çox mətbəxdə təlim keçdiyim 6 illik təcrübə. Bu restoranlarda qabaqcıl texnika və yaradıcı yanaşmalar öyrəndim. Texnikalarım innovasiyalara və yüksək keyfiyyətli inqrediyentlərə əsaslanır.

Aşpaz

Zərif ənənə

Aşpaz

Janna tərəfindən kreativ Aralıq dənizi təamları

12 illik təcrübə Sahilyanı İspaniyada böyümüşəm və dünyanın ən yaxşı mətbəxlərində bişirmişəm. İsveçrədə Beynəlxalq Kulinariya İncəsənəti üzrə təhsil almışam. Dünyanın qastronomiya paytaxtında yüksək səviyyəli aşpazlıq üzrə təhsil almışam.

Bütün aşpaz xidmətləri

Erik tərəfindən yaponca fyujn

10 ildən çoxdur ki, yapon qastronomiyası üzrə ixtisaslaşmışam, michelin ulduz aşpazı Hideki Matsuhisa's altında Tunateca Balfegó-da bacarıqlarımı mükəmməlləşdirmək. Yalnız karyeram boyunca 5 ildən çox işlədiyim menyu, xüsusi olaraq bluefin tuna hazırlayarkən balıq, dəniz məhsulları və tərəvəzlər əsas seçimlərimi təmsil edir. İndi fyujn mətbəxinə fyujn mətbəxinə fokuslanmış öz aşpazlıq və iaşə müəssisəm olan Feteni idarə edirəm. Burada bu günə qədər öyrəndiyim hər şeylə Aralıq dənizi köklərimi birləşdirirəm.

Mark tərəfindən Aralıq dənizi fyujn

26 illik təcrübə Mən Aralıq dənizində lüks villalarda bişirilmiş şəxsi aşpazam. Hofmann Kulinariya Məktəbinə getdim və qonaqpərvərlik idarəetməsi üzrə magistr dərəcəsi aldım. Barselonadakı bacarıqlarımı Coure, Semon və Vakuum da daxil olmaqla müəssisələrdə qiymətləndirmişəm.

Sem tərəfindən Levant Ləzzətləri

Sadə inqrediyentləri qeyri-adi yeməklərə çevirmək üzrə ixtisaslaşdığım 12 illik təcrübə. Dəməşq Universitetində hüquq dərəcəsi almışam, lakin həvəsim qonaqpərvərlikdir. Beyrutdan Barselonaya qədər dünyanın hər yerindən gələn qonaqları evimdə qarşılamağı sevmişəm.

Pablo tərəfindən Aralıq dənizi menyusu

Kulinariya trayektoriyam boyunca dünyanın hər yerindən olan təamları və mükəmməl kulinariya texnikalarını araşdırmaq fürsətim olub. Lakin əsl peşə fəaliyyətimi kəşf etdiyim yemək bişirmək həvəsimi başqaları ilə paylaşmaqda idi. Voi üçün yemək bişirmək unikal və fərdiləşdirilmiş, zövqünüzə və tərcihlərinizə uyğun qastronomik təcrübələr yaratmağıma imkan verir. Hər bir yemək sənət əsəridir və hər bir müştəri ilham mənbəyidir.

İsrailin fyujn təamları

20 illik təcrübə Mən beynəlxalq təamları qarışdırmaq təcrübəsi olan kulinariya mütəxəssisiyəm. Qonaqpərvərlik üzrə təhsil almışam və dünya üzrə praktiki təcrübəm var. Səyahət kulinariya bacarıqlarımı və hissiyyatımı, eləcə də karyerama yanaşmağımı bildirdi.

Federiko tərəfindən bitki əsaslı Brunch&Fine yeməyi

3 illik təcrübə Biz gündəlik məşq edən, gözəl yemək təmin etmək bacarıqlarımızı təkmilləşdirən iki həvəsli aşpazıq. Universitetlər və kulinariya kursları vasitəsilə geniş rəsmi təlimlərimiz var. Sənətimizi şərəfləndirərək bir çox peşəkar mətbəxlərdə çalışmışıq.

Kamila ilə rəngarəng fyujn mətbəxi

Dünya üzrə müxtəlif təamlar və aşpazlıq texnikalarını araşdırdığım 15 illik təcrübə. Qastronomiya və tədbirlər sahəsində bacarıqlıyam. Qida və içki üzrə magistr təhsili alıram. Paçama Cənubi Amerika Yeməklərində mətbəxə rəhbərlik etdim və innovativ menyular hazırladım.

Danielenin performanslı yemək hazırlığı

Otel və restoranlarda işlədiyim, qidalanmaya fokuslanmış müştərilər üçün yemək yaratdığım 6 illik təcrübə. Performans hədəflərini dəstəkləmək üçün qida vaxtı, menyu dizaynı və enerji balansını öyrəndim. Mən sertifikatlı ANutram, qidalanma ilə kulinariya təcrübəsi ilə tanınır.

Düyü Krevetləri: Paellalar və daha çoxu

20 illik təcrübə emosiya doğuran duyğu, qastronomik menyular yaratmaq üzrə ixtisaslaşmış aşpazam. Həmçinin restoran idarəetməsi üzrə magistr dərəcəm var. Həmçinin ispan aşpaz Martin Berasateguinin rəhbərlik etdiyi Michelin-ulduzlu restoranda təlim keçmişəm.

Helio tərəfindən bütün dünyada ilhamlanmış yemək

Cənubi Amerika və Avropada mətbəxlərdə bişirdiyim 8 illik təcrübə. 2013-cü ildə Senak Braziliyasında Texnoloji Qastronomiya üzrə təhsil almışam. Braziliyada Gracia Bar və Pizzaria Via Roma şirkətində işləmişəm.

Pablo tərəfindən tapas, paelya və Aralıq dənizi təamları

Qonaqpərvərlik sahəsində geniş təcrübəyə malik olaraq Argentinada lüks otellərdə aşpaz kimi çalışmışam, müştəri xidmətini və yüksək səviyyəli xidmətləri mükəmməlləşdirmişəm. Həmçinin bistros sahəsində dəyərli təcrübə əldə etmişəm və Andorra və Barselonadakı məşhur restoranlarda işləmişəm, kulinariya tədbirləri təşkil etmişəm. Müxtəlif trayektoriyam məni müxtəlif qastronomik çətinliklərə asanlıqla uyğunlaşdıraraq geniş və çox yönlü mənzərə ilə təmin etdi.

Federikonun Avropa təamları

25 illik təcrübə Mən Avropa və Amerikada təcrübəsi olan ehtiraslı qastronomam. Kulinariya məktəbində və Barselonadakı müxtəlif restoranlarda təhsil almışam. On il ərzində Locanda del Leon d 'Oro-a sahib oldum və onu idarə etdim.

Özəl aşpazlardan mükəmməl yeməklər

Yerli peşəkarlar

İştahanızı doyurun: şəxsi aşpaz və ya xüsusi keyterinq xidmətləri sifariş edin

Keyfiyyətinə görə xüsusi olaraq seçilib

Hər bir aşpazın kulinariya təcrübəsi nəzərdən keçirilir

Davamlı mükəmməllik

Kulinariya sahəsində ən azı 2 il təcrübə

L'Hospitalet de Llobregat ərazisində digər xidmətləri araşdırın

1/0 səhifə